PRODUCTS RETURN

Du kan enkelt returnere varen til oss.

I Unike Klokker nettbutikk kan du handle på en trygg, sikker og enkel måte. Vi er en autorisert forhandler av merkene vi fører, noe som innebærer at vi er en godkjent forhandler. Det er minimum 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven.

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer og varene vil bli levert via Bring.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For å kunne handle i Urmaker Bjerkes nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Ta kontakt med oss på kontakt@unikeklokker.no dersom du har noen spørsmål, så vil vi hjelpe deg.

DIN BESTILLING

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en automatisk ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.
Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få tilbakemelding om dette.
Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

GARANTI

Det er minimum to års internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Merkene Urmaker Bjerke fører har ulik lengde på sin garanti. Hvor lang garantien er fremkommer tydelig i produktets instruksjonshefte. Ved kjøp i vår nettbutikk fyller vi ut garantikortet i henhold til merkets retningslinjer og aktiverer disse elektronisk for de merkene dette gjelder.

SIKKER BETALING

Når du handler i Unike Klokker nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

• Betaling med VISA eller Mastercard
• VIPPS
• Eventuelt kan du ta kontakt med oss på mail kontakt@unikeklokker.no og overføre via nettbank.

Close

Cart

No products in the cart.