I 2011 overrasket Panerai klokkeverden med å skape en dykkerklokke som hadde materialet bronse som sin grunnsten. Et fascinerende materiale som har fått en massiv fanskare de siste årene. Patinaen som gradvis dannes på overflaten av bronsen gir hver klokke et originalt, dynamisk utseende, og det beskytter det også mot ytterligere oksidering, uten å endre klokkens funksjonalitet.

Panerai sine «Bronzo» klokker har utviklet seg til å bli et ettertraktet samlerobjekt som for mange er en av de ypperste modellene man kan tilføre sin samling. Panerai har hatt for tradisjon å slippe flere versjoner i bronse siden 2011, men ofte i svært limiterte utgaver.

Panerai Submersible Bronzo er en profesjonell dykkerklokke, vanntett til 300 meter (30 bar) og alle indeksmarkørene er tydelige og synlige i fullstendig mørke. Den lille sekundviseren klokken 9 viser at klokken fungerer ordentlig i alle situasjoner og den enveisroterende-bezelen gjør det mulig å sikre varigheten av hvert dykk. Klokken leveres på en retro-inspirert skinnrem, men det er følger også med en rem i militærgrønn-gummi, ideell til aktiviteter i sjøen.

Inne i uret finner du Panerai sitt egenproduserte «P.9010», et automatisk urverk med en gangreserve på tre dager.

Close

Cart

No products in the cart.