Vintage & Pre-owned

Nå lanserer vi en egen avdeling for kjøp og salg av gamle og nye brukte ur.

Det er selvfølgelig med stor glede at vi ser at klokkeinteressen i Norge er større enn noen gang, og det er klokker fra kvalitetsprodusenter som er i fokus for de aller fleste. En solid mekanisk klokke har et langt liv og ofte flere eiere, men mange opplever det som utrygt både å kjøpe og selge klokker i dagens bruktmarked. Selv om de fleste som selger klokker er seriøse, er muligheten for å bli lurt alltid tilstede.

Har du en klokke du vil selge?

Fyll ut skjemaet med informasjon om klokken din slik at vi kan gjøre en vurdering.

Lidenskapelige klokkeentusiaster

De klokkene vi selger hos Unike Klokker er av en slik kvalitet at hvis du tar godt vare på dem, tar de nødvendige servicene og vedlikeholdet kan de vare nesten evig. Det er mer sannsynlig at dine preferanser og smak forandrer seg enn at klokken din slutter å tikke. Kanskje du rett og slett får lyst til å bytte den ut med noe nytt, og da har vi den nødvendige fagkunnskapen som skal til for å gjøre nettopp det på en enkel måte. Halvard Leidsomn er en av dem som har lengst erfaring med klokkemarkedet i Norge, og han har lyttet til kundene som lenge har etterspurt en god løsning på kjøp og salg av brukte klokker.

– Det er ingen hemmelighet at mange klokker holder seg svært godt i verdi, og noen av de aller mest populære modellene kan være verdt langt mer enn det de i sin tid ble kjøpt for. Det er det vi liker å kalle varige verdier, og selv om vi aldri ville anbefale eller oppmuntre noen til å kjøpe en klokke for investeringens skyld, er det likevel verdier som det er vel verdt å ta vare på, sier Halvard Leidsomn og understreker at både kjøp og salg av klokker helst bør styres av hjerte og lidenskap.

 • Helt ny Rolex Oyster Milgauss – 116400GV

  kr97,000.00

  Beskrivning Kom över denna av en slump när jag var på plats i affären när Rolex kom med en leverans. Men i helgen har jeg hittat ett nytt objekt jag e sugen på så kollar om det finns något intresse för denna. Jag har altså endast provat den på en gång. Så plasten på claspen sitter fortfarande kvar. Tror inte klockan behöver någon mer introduktion. Men här under får ni lite fakta. – Rolex Oyster Milgauss – 116400GV – Årsmodell 2020 – Cert, box och originalkvitto medföljer. PS Cert utan namn – Uttagen 5 november 2020 – Storlek 40mm, passar både herr och dam – Övrigt: Klockan är stilren, tidlös och det gröna glaset gör att den sticker ut på ett behagligt sätt. Priset kan diskuteras vid en smidig och snabb affär. Klockan kan sändas på köparens kostnad og risk efter att betalning är mottagen. Jag har endast goda referenser från tidigare köp och försäljningar. Köpare uppger fullt namn og nummer vid kontakt.

 • Rolex Day-Date II 218239

  kr330,000.00

  Legger ut en flott Rolex Day-Date II 218239 i hvitt gull. Klokken er kjøpt ny i 2014 fra AD, mva papirer ved innførsel til Norge medfølger! Klokken har ligget ubrukt i safe siden da, all plastikk sitter ennå på!

  Denne modellen ble produsert fra 2008-2016 Litt tørr info om klokken:
  Merke: Rolex
  Modell:Day-Date II
  Refnr: 218239 Urverk: 3156
  Gangreserve: 48timer
  Diameter: 41mm
  Vanntett: 100m

  Tilbehør: komplett med manualer, tags, sertifikat og mva papirer Rent salg er å foretrekke, bytte kan være aktuelt i kurante modeller. Skambud besvares ikke! Personlig oppmøte er å foretrekke, men kan sendes på kjøpers regning og ansvar! Klokken befinner seg i Oslo og trenger et par dager om den skal vises fram!

 • Rolex Oyster Perpetual 39 (OP39)

  kr78,000.00

   

  Vurderer å selge min OP39 med hvit skive. Klokken er simpel, perfekt og sitter bedre på armen enn noen andre Rolex- modeller jeg har hatt. Dessverre vurderer jeg å selge på grunn av andre prioriteringer.

   

  OP39 med hvit skive ble “discontinued” av Rolex etter kun 2 år på markedet – og vil kunne bli et godt investeringsobjekt for riktig kjøper. Pt. ligger klokken på Chrono24 fra kr 85 000,- og oppover.

   

  Klokken ble kjøpt hos AD i desember 2019. Selv kjøpte jeg klokken av GG på Finn. Den har noen ubetydelige bruksmerker, men er strøken. Kommer med boks, sertifikat, instruksjonsbok og grønn tag. Foretrekker f2f, men kan sendes for kjøpers egen regning og risiko. Innbytte er ikke aktuelt.

   

 • Rolex Seadweller Deepsea 116660

  kr120,000.00

  Selger en 2017-modell av Rolex Seadweller Deepsea. Klokken er kjøpt av meg hos forhandler i utlandet. Fortollet på Oslo Lufthavn – papirer på betalt mva. medfølger. Klokken er pent brukt. Medfølger alle papirer og tilbehør: kvitteringer, mva-papirer, garantipapirer, original eske, del til lenke m.m Ønsker IKKE bytteforslag Skambud besvares ikke Uret sendes ikke Standard regler for betaling gjelder Uret oppbevares i safe. Mulig å se uret i Oslo Kun seriøse henvendelser med fullt navn og evt. telefonnummer.

Close

Cart

No products in the cart.