Etter kanselleringen av den tradisjonsrike klokkemessen Baselworld i februar, har ryktene svirret rundt Rolex og når eventuelle nyheter ville bli lansert. I sommer ble det imidlertid klart at den sveitsiske produsenten ville slippe nye klokker i september. Midnatt før 1. september trakk Rolex sløret av en rekke nye modeller – i et storslipp som neppe vil skuffe forventningsfulle fans og samlere

ROLEX SUBMARINER

Årets største nyhet er den helt nye generasjonen Submariner. Den ikoniske dykkerklokken har vært et fast innslag i kolleksjonen til Rolex siden 1953, men har gjennomgått flere justeringer gjennom tidene. Nye Submariner kommer nå med en redesignet urkasse på 41 mm, hvor remfestene har fått en mykere og slankere form. Selv om kassens diameter er større enn tidligere, er fasongen nå nærmere de historiske Submariner-modellene.

På innsiden av årets Submariner tikker de nye kaliberne 3230 (uten datovisning) og 3235 (med datovisning). Begge de selvtrekkende urverkene har 70 timers gangreserve, og byr på Rolex-teknologier som Chronergy gangsystem, Parachrom balansefjær og Paraflex støtbeskyttelse. Urverkene er både utviklet og produsert av Rolex, og byr på store forbedringer i presisjon, gangreserve, driftssikkerhet, og motstandsdyktighet mot støt og magnetisme.

Submariner uten datovisning er tilgjengelig i rustfritt stål med svart urskive og bezel. Samme konfigurasjon kommer også med dato, og kan leveres med grønn bezel – et nikk til jubileumsmodellen «Kermit» fra 2003. I hvitt gull kommer Submariner nå med svart skive og blå bezel, som er et steg bort fra forgjengerens blå urskive. Utgavene i stål/gult gull og gult gull er på sin side tilgjengelig med matchende urskiver og bezel i blå eller svart.

Close

Cart

No products in the cart.