Vintage & Pre-owned

Nå lanserer vi en egen avdeling for kjøp og salg av gamle og nye brukte ur.

Det er selvfølgelig med stor glede at vi ser at klokkeinteressen i Norge er større enn noen gang, og det er klokker fra kvalitetsprodusenter som er i fokus for de aller fleste. En solid mekanisk klokke har et langt liv og ofte flere eiere, men mange opplever det som utrygt både å kjøpe og selge klokker i dagens bruktmarked. Selv om de fleste som selger klokker er seriøse, er muligheten for å bli lurt alltid tilstede.

Har du en klokke du vil selge?

Fyll ut skjemaet med informasjon om klokken din slik at vi kan gjøre en vurdering.

Lidenskapelige klokkeentusiaster

De klokkene vi selger hos Unike Klokker er av en slik kvalitet at hvis du tar godt vare på dem, tar de nødvendige servicene og vedlikeholdet kan de vare nesten evig. Det er mer sannsynlig at dine preferanser og smak forandrer seg enn at klokken din slutter å tikke. Kanskje du rett og slett får lyst til å bytte den ut med noe nytt, og da har vi den nødvendige fagkunnskapen som skal til for å gjøre nettopp det på en enkel måte. Halvard Leidsomn er en av dem som har lengst erfaring med klokkemarkedet i Norge, og han har lyttet til kundene som lenge har etterspurt en god løsning på kjøp og salg av brukte klokker.

– Det er ingen hemmelighet at mange klokker holder seg svært godt i verdi, og noen av de aller mest populære modellene kan være verdt langt mer enn det de i sin tid ble kjøpt for. Det er det vi liker å kalle varige verdier, og selv om vi aldri ville anbefale eller oppmuntre noen til å kjøpe en klokke for investeringens skyld, er det likevel verdier som det er vel verdt å ta vare på, sier Halvard Leidsomn og understreker at både kjøp og salg av klokker helst bør styres av hjerte og lidenskap.

 • BREITLING COCKPIT BIG DATE REF. A49350

  kr33,000.00

  Breitling Cockpit er et elegant ur ferdig i ekstremt slitesterkt rustfritt stål. En stor dobbel datoindikator og en grå urskive gjør den presenterte modellen ekstremt lesbar.

 • ROLEX OYSTER PERPETUAL DATE REF.69190

  kr34,000.00

  Rolex Date er en moderne tolkning av klassiske linjer. En av de mest gjenkjennelige modellene i urmakerihistorien. Stålveske og jubileumsarmbånd. Den presenterte klokken ble produsert på 1990-tallet, den er mekanisk pålitelig og vil tjene i flere tiår.

 • ROLEX OYSTER PERPETUAL REF.16013

  kr72,000.00

  Rolex DateJust er en moderne tolkning av klassiske linjer. En av de mest gjenkjennelige modellene i urmakerihistorien. Kombinasjonen av elegansen til en klokke fra 80-tallet og Oyster-armbåndets sporty karakter. Som en ny, mekanisk pålitelig klokke til den beste prisen som vil vare i flere tiår.

 • ROLEX SUBMARINER DATE 40MM 116610LN

  kr130,000.00

  Rolex Submariner-linjen er den arketypiske dykkeruret. Den robuste og funksjonelle designen ble raskt et merkeikon. Den presenterte modellen er andre generasjon av Submariner Date Black-serien – et subtilt redesignet etui, en karakteristisk urskive med selvlysende hender og indekser, en keramisk svart Rolex Cerachrom-ring med indikatorer og tall dekket med et platina-lag eller til slutt det legendariske Oyster-armbåndet er en åpenbar fortsettelse av linjen som ble presentert først i 1953 .

Close

Cart

No products in the cart.